Skandinaviska skolan Costa Blanca COSTA BLANCAN SKANDINAAVINEN KOULU

Där kan barn och vuxna vara sig själva

ETUSIVU KOULU COSTA BLANCA HAKEMUS/MAKSUT UUTISET YHTEYSTIEDOT
 
Tietoa Costa Blancasta
Tietoa Torreviejasta
Terveydenhuolto
Aktiviteetteja
Linkit

Tietoa Costa Blancasta

Costa Blanca – valkoinen rannikko – on tunnettu valkoisena hohtavista ja hyvin hoidetuista hiekkarannoistaan, jotka suurimmilta osin ovat matalia ja lapsiperheille hyvin sopivia. Costa Blanca sijaitsee Kaakkois-Espanjassa ja rajoittuu pohjoisessa Denian kaupunkiin ja etelässä Torreviejan kaupunkiin.

Matkailijoiden suosiota nauttiva Costa Blanca on turvallinen ja kiinnostava alue, josta löytyy auringonpaistetta ympäri vuoden. Alueella on yli 300 aurinkopäivää vuodessa. Lämpimimpinä kuukausina keskilämpötila on yli 30 astetta. Ilmasto on leuto jopa talvikuukausina, jolloin päivälämpötilat ovat keskimäärin 15 astetta.

Monet pohjoismaalaiset ovat muuttaneet Costa Blancalle pysyvästi, osa vain talvea viettämään. Varsinkin kesäkuukausina alueelle saapuu paljon turisteja ympäri Eurooppaa. Alueen suosion syitä on useita.

  • Vaikka hinnat ovat Espanjassa nousseet viimeisten vuosien aikana, Espanja on jatkuvasti edullisempi maa asua ja elää kuin Pohjois- ja Länsi-Eurooppa.

  • Costa Blanca tarjoaa erittäin paljon tekemistä kaikille, niin aktiivilomailijoille kuin rannalla rentoutumisesta nauttivillekin.

  • Kolmas ja ehkä tärkein syy on ihanteellinen ilmasto.

WHO on luokitellut Costa Blancalla sijaitsevan Torreviejan ja sen lähialueet yhdeksi maailman terveellisimmistä paikoista useiden aurinkopäivien ja vallitsevan mikroilmaston takia. Alueen suolajärvien ansioista mikroilmasto on ainutlaatuinen koko maailmassa ja sillä sanotaan olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lääketieteellisesti on todistettu, että erilaisista iho-ongelmista kärsivät henkilöt, esim. psoriaatikot sekä reumaa, lihas- ja nivelkipuja tai muita särkytiloja sairastavat henkilöt voivat olennaisesti paremmin jo lyhyen oleskelun aikana alueella. Mikroilmasto edistänee myös allergikoiden ja astmaatikoiden hyvinvointia.

 

YHTEYSTIEDOT

SKANDINAVISKA SKOLAN S.L
Colegio Escandinavo
Calle Limón 17, Urb Horizonte
03189 Orihuela Costa, España
Teléfono +34 965 329 095
rektor@skandinaviskaskolan.com
_________________________

Nyhetsblogg på Skandinaviska skolan CB
Så här tycker vi om Skandinaviska Skolan Costa Blanca
>