Skandinaviska skolan Costa Blanca COSTA BLANCAN SKANDINAAVINEN KOULU

Där kan barn och vuxna vara sig själva

ETUSIVU KOULU COSTA BLANCA HAKEMUS/MAKSUT UUTISET YHTEYSTIEDOT
 
Koulusta
Vihreä lippu
Terveysprofiili
Viihtyvyyssäännöt
Tehtävä & visio
Artikkelit
Vanhempainraati
Hallitus
Costa Blancan Suomi-koulu (lauantaikoulu)
Yläkoululaisten etäopiskelu
Avoimet työpaikat
Tätä mieltä me olemmeTehtävä & visio

Tehtävämme on edistää oppilaiden oppimista. Haluamme, että oppilaista tulee aktiivisia, luovia, osaavia ja vastuuntuntoisia yksilöitä ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Profiilimme on terveys, koska haluamme kannustaa oppilaita ja henkilökuntaa hyvään fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin, joka on pohjana terveyttä edistävälle elämäntavalle.

Visiomme on tulla parhaaksi pohjoismaiseksi kouluksi Espanjassa. Koulumme on turvallinen koulu, jossa jokainen saa olla oma itsensä, jossa oppilaita jatkuvasti kannustetaan oppimaan enemmän, jossa arvostetaan työrauhaa ja vahvistetaan uskoa tulevaisuuteen.

Tavoitteemme pohjautuu ruotsalaisen opetussuunnitelmassa Lgr 11 esitettyihin tavoitteisiin. Yleisissä tavoitteissa esitetään normit ja arvot sekä tiedot, jotka kaikkien oppilaiden tulisi saavuttaa päättäessään peruskoulun. Koulun työskentely suuntautuu tavoitteiden mukaisesti... Lue enemmän opetussuunnitelmasta tästä »
Läroplan

Olemme erittäin ylpeitä logostamme. Pohjoismaiset liput upotettuina Espanjan lippuun viestittävät, että koulumme on pohjoismainen koulu, joka toimii ja vaikuttaa espanjalaisessa yhteiskunnassa.

Lukuvuonna 2010/2011 koulussa toteutettiin projekti, johon kaikki oppilaat osallistuivat. Projektin tarkoituksena oli suunnitella koululle uusi logo. Sekä oppilaat, henkilökunta ja hallitus olivat yhtä mieltä siitä, että suomalaisen oppilaan Petra Yleniuksen (10v.) työ edusti parhaiten Costa Blancan Skandinaavista koulua.

YHTEYSTIEDOT

SKANDINAVISKA SKOLAN S.L
Colegio Escandinavo
Calle Limón 17, Urb Horizonte
03189 Orihuela Costa, España
Teléfono +34 965 329 095
rektor@skandinaviskaskolan.com
_________________________

Nyhetsblogg på Skandinaviska skolan CB
Så här tycker vi om Skandinaviska Skolan Costa Blanca