Skandinaviska skolan Costa Blanca söker lärare till vårteminen 2017 - skriv ut annons

F-3 100 %      4-9 100 %
Skandinaviska skolan Costa Blanca erbjuder grundskoleutbildning från förskoleklass till årskurs 6 för svenska, norska och finska elever. Vi har en liten trivsam skola med hög lärartäthet vilket möjliggör individualiserad undervisning i små grupper med mycket stöd. På skolan råder en lugn och harmonisk atmosfär och den fina kontakten mellan lärare och elev skapar trygghet och ger bra förutsättningar för goda studieresultat.

”Vår vision är att bli den bästa nordiska skolan i Spanien
genom att vara en trygg skola där barn och vuxna kan vara sig själva,
en skola som inspirerar eleverna att hela tiden lära sig mer,
en skola som uppmuntrar till arbetsro och framtidstro”

Skolans profil är hälsa.
Vi har blivit Spaniens första utlandsskola med Grön Flagg! Inom Grön Flagg arbetar vi med temat livsstil och hälsa. Bl a har vi någon form av rörelse varje dag, frukt som mellanmål, EQ (emotionell intelligens) på schemat, hälsosam skolmat, aktivitetsdagar med föreningar i närområdet och arbetar för hållbar utveckling bl a med hjälp av källsortering.
Tjänsten innebär även undervisning i praktisk-estetiska ämnen.

Tjänsten tillträds 9 januari 2017

Ansökan
Ansökan skickas per e-post senast den 25 november 2016 till skolans rektor Ingela Björklund rektor@skandinaviskaskolan.com

Upplysningar
För ytterligare information: www.skandinaviskaskolan.com eller via telefon +34 649 186 030

Vill du bli en del av vårt team?

Har du funderat på spendera tid i ett varmt klimat? Kanske är du intresserad av den spanska kulturen och det spanska språket? Kanske vill du bara ha en förändring i vardagen på kort sikt eller kanske vill du flytta till Spanien för gott?

På Skandinaviska skolan Costa Blanca vill vi ha en lugn och harmonisk atmosfär. Vår personal eftersträvar en god dialog med elever och föräldrar för att skapa delaktighet och medinflytande och den fina kontakten mellan lärare och elev skapar trygghet och ger bra förutsättningar för goda studieresultat. För oss är det viktigt med hög lärartäthet som möjliggör individualiserad undervisning i små grupper med mycket stöd.

Vår personal består av pedagoger för årskurserna F-6. När vi har lediga tjänster på skolan så lägger vi bl a ut dem här nedan och på Skolverkets hemsida. Ibland tar vi även emot praktikanter.

Skicka ett personligt brev och ditt CV till: rektor@skandinaviskaskolan.com