Familjen Mann

Våra barn var under fem veckor gästelever på Skandinaviska skolan; i årskurs 1 och i förskolan. Jag tror knappt jag haft gladare barn än under dessa veckor! En välkomnande och vänlig atmosfär, duktiga lärare som snabbt såg deras individuella behov och flera roliga utflykter gjorde skolveckorna till en riktigt minnesvärd upplevelse för hela familjen. Vi kommer gärna tillbaka!

Fríði Patursson 6 ár

Eg haldi, at Skandinaviski Skúlin er ordiliga góður. Eg gangi í forskúla her og havi nógvar vinir. Mær dámar væl at spæla í parkini og at spæla hockey. Mær dámar eisini væl at rokna og skriva og at tekna. Vit hava ein kokk á skúlanum, sum eitur Thomas, hann ger okkum sera góðan mat hvønn dag. Lærararnir hjá okkum eru ordiliga vinarligir :))

Felix Linderoth, 8 år

Jag tycker att Skandinaviska skolan är en jättebra skola för att det inte är så många elever, alla är snälla, fröken är snäll och det finns mycket att göra på rasterna. Man lär sig mycket för att det är roliga lektioner och det är lugnt i klassrummet. Vi sjunger mycket och det tycker jag är roligt. Skolmaten är god.

Matilda & Josefina Partiainen

Rakastamme tätä skandinaavista koulua, koska koulu on sopivan pieni ja kaikki täällä tuntevat toisensa. Meitä on täällä suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia, tanskalaisia, islantilaisia ja färsaarelaisia. Joten, täällä myös opimme muita kieliä ihan vahingossa, yhteisillä välitunneilla, liikuntatunneilla, retkillä ja juhlissa. On myös hienoa, että pysymme kärryillä suomalaisissa oppiaineissa. Mahdollinen palaaminen Suomeen ei siis tuota ongelmia koulun jatkumisen kannalta. SKANDINAVISKA SKOLAN IS THE BEST! .

Familjen Engström

Vi flyttade hit 2010 från Tyskland där våra två yngsta barn hade bott hela sitt liv. Skandinaviska skolan var ett mycket bra alternativ för våra barn eftersom de inte hade tränat så mycket på att skriva eller läsa på svenska. Här fick de väldigt bra och individuell undervisning och lärarna hade tid att hjälpa dem att snabbt komma i fatt de svenska barnen. Detta värderar vi högt eftersom vi planerar att någon gång i framtiden flytta till Sverige. Vi är en tvåspråkig familj (svenska och finska) och nu när barnen har gått på Skandinaviska skolan i 1,5 år har också deras finska blivit mycket bättre då alla barn - svenska, finska, norska, isländska, färöiska - leker tillsammans. I Skandinaviska skolan är alla barn vänner med varandra och de större tar hand om de mindre, som i en familj, och det tycker vi är jättefint.

Familjen Frisk

Skandinaviska Skolan CB är en liten och familjär skola. Alla barnen känner varandra, det är en vänlig och tillåtande stämning i skolan. Underbara lärare och engagerade föräldrar gör att hela familjen trivs. Möjligheten att studera som gästelev en eller två månader per termin är också något som vi uppskattar mycket!

Familjen Denckert

Vi tycker att det här är den bästa skolan någonsin. Min dotter Josefine har aldrig utvecklats så mycket som denna termin. Skolan har dessutom en enorm sammanhållning och kocken Tomas skolmat är icke att förglömma. Vi är mer än väl nöjda med Skandinaviska skolan Costa Blanca.