Varhaiskasvatusryhmä 3-5 -vuotiaille lapsille

Työskentelemme ruotsalaisen päiväkodin opetussuunnitelman Lpfö 18 mukaisesti. Haluamme luoda varhaiskasvatuksella vakaan pohjan elinikäiselle oppimiselle ja tarjoamme lapsille päivittäin pedagogista toimintaa, jossa hoito, kasvatus ja oppiminen muodostavat tiiviin yhtenäisen kokonaisuuden.

Haluan, osaan, uskallan!

Haluamme innostaa ja haastaa lapsia oppimaan ja kehittämään itseään. Päivittäisessä toiminnassamme tuemme vapaata leikkiä, luovuutta ja oppimisen iloa. Kun turvaamme lasten kiinnostuksen oppia ja hankkia uusia kokemuksia, kehittyy myös heidän oma identiteettinsä uusien tietojen ja taitojen myötä. Harjoittelemme myös tunne- ja sosiaalisia taitoja yhdessä päivittäin. Aamupiiri, laulu- ja satuhetki, välipala ja lounas ovat päivittäisiä rutiinejamme. Päivän aikana tarjoamme runsaasti tilaa mielikuvitukselle ja
luovuudelle sekä sisätiloissa että ulkona. Skandinaavisessa koulussa työskennellään aktiivisesti koulun terveysprofiilin mukaisesti ja ”Terveys ja hyvinvointi” -teema näkyy myös päiväkotimme toiminnassa.

Työskentelemme järjestelmällisesti hyvinvoinnin parissa ja kannustamme lapsia ja henkilökuntaa hyvään fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen toimintakykyyn, joka mahdollistaa terveyttä edistävän elämäntavan. Päiväkotimme terveysnäkökulma koostuu muun muassa päivittäisestä fyysisestä liikkumisesta, henkisestä hyvinvoinnista sekä oman keittiömme terveellisestä kotiruoasta. Pyrimme siihen, että jokainen lapsi kehittää motorisia taitojaan, koordinaatiokykyään ja kehonkuvaansa sekä oppii ymmärtämään oman terveyden ja hyvinvointinsa huolehtimisen tärkeyden. Päiväkoti on avoinna klo 8.30 – 15.00.

Päiväkotimme on sinun lastasi varten. Lisätietoja maksuista ja hakemisesta. Klikkaa alla olevaa painiketta.

Ota yhteyttä

  Lapsen nimi *

  Huoltajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Vuosiluokka, jolle haetaan *

  Haluamme paikan seuraavalle lukukaudelle/lukukausille: